JLP meeskond lõi kaasa laulu- ja tantsupeo korraldamises

Viimased nädalad möödusid JLP töötajate jaoks tavapärasest erinevalt, nimelt kolis üle poole meeskonnast Oru hotelli, laulu- ja tantsupeo pressikeskusesse.

Karita Sall, Martin Rits, Sandra Tsernant, Olga Korneitsik  ning selle suve praktikandid Nänsi Männik, Hannus Luure, Liina Kalamees, Inge-Riin Õun ja Kaija Pook olid nõuks ja jõuks XXVI laulu- ja XIX tantsupeo „Aja puudutus. Puudutuse aeg“ teabejuhile Sten Weidebaumile.

Ettevalmistused hiljuti aset leidnud laulu- ja tantsupeoks algasid juba tükk aega tagasi, kuid just möödunud nädal oli JLP-st laulu- ja tantsupeo meediatiimiga liitunud liikmete jaoks kõige kiirem. Meie meeskond töötas hommikust õhtuni terve viimase nädala Oru hotelli pressikeskusest ja Lauluväljakult. Peonädalal aitasime koostada uudiskirju ja pressiteadete tekste, korraldada pressikonverentse, registreerida ja jagada laiali ajakirjanike akrediteeringuid, seletada ja näidata kust kuhu ja kuidas liikuda ning pääseda. Samuti tegime hoolega tööd Laulupeo kodulehe kallal, lisades sinna Laulupeo teataja, uudiskirja ja operatiivse info. Kokku akrediteeris peole üle 500 ajakirjanikku, neist ligi 130 välismaalt.

Pakkusime välja erinevaid kajastusvõimalusi ja -ideid meediale ning tegime vastavaid kokkuleppeid nõutud kõneisikutega. Samuti jälgisime nii eesti kui ka venekeelset meediat ning postitasime Facebooki huvitavamaid uudiseid suurendades nii peonädalal fännide arvu pea 800% võrra.

JLP meeskonnal on hea meel, et saime abiks olla eestlaste jaoks niivõrd tähtsa sündmuse  juures. Tagantjärele leiame, et sõna  XXVI laulu- ja XIX tantsupeost „Aja puudutus. Puudutuse aeg“ levis hästi ning tänu sellele jõudis tee Lauluväljakule ja Kalevi staadionile rekord arv inimesi.

Lisaks oli meediatiimil abiks hulk vabatahtlikke, kellele oleme ääretult tänulikud!