Kommunikatsioonibüroo JLP partnerina asub tööle Mari-Liis Kitter

Kommunikatsioonibüroos JLP asub 17. aprillil partnerina ametisse Mari-Liis Kitter (39), kes on pika erialase töökogemusega hinnatud professionaal. Tal on kommunikatsioonijuhtimises üle viieteistkümneaastane töökogemus ning pikaajalisim sektoripõhine teadmine puidu- ning metsatööstuse turundus- ja kommunikatsioonitöö alalt.

“Kogemused, sisu ja kompetents on see, miks Mari-Liis Kitteri JLP meeskonnaga ja partnerite ringiga liituma kutsusime. Tema muljetavaldav töökäik  Eesti majanduse jaoks olulises puidu- ja metsatööstuse valdkonnas on väga väärtuslik lisa meie meeskonna olemasolevatele oskustele ja teadmistele,” ütleb JLP asutajapartner Kristi Liiva.

Mari-Liis on varem töötanud turundus- ja kommunikatsioonijuhina Riigimetsa Majandamise Keskuses, rahvusvahelises puidutööstusettevõttes Stora Enso ja kommunikatsioonibüroos KPMS.

Ta lõpetas 2001. aastal Tartu Ülikooli avalike suhete ja teabekorralduse eriala.

2005. aastal tegevust alustanud JLP büroos töötab koos Mari-Liisiga 11 konsultanti. Ettevõtte osanikeks on Kristi Liiva ja Artur Jugaste, ettevõtte partnerite seas on lisaks neile veel neli – Mari-Liis Kitter, Marek Unt, Karita Sall ja Martin Rits.