EMT ja Elioni e-keskkondades piisab nüüd ühekordsest sisselogimisest

EMT ja Elioni e-keskkondades on nüüdsest kasutusel ühtne kasutajate tuvastamise süsteem. Nii piisab EMT või Elioni e-keskkondades nüüd ühekordsest sisselogimisest, et pääseda ligi ka teistele ettevõttega seotud ja kasutaja tuvastamist nõudvatele lehtedele. Näiteks võib EMT iseteenindusse sisse loginud klient ilma uue tuvastuseta liikuda edasi Elioni e-poodi või Suhtlus.ee keskkonda.

“Tahame oma klientidele pakkuda ühtlast ning sujuvat kliendikogemust. Lisaks ühisesindustele ja ühisele kliendihaldusele puudutab see ka meie e-keskkondi. Ühekordne sisselogimine säästab kasutajate aega ning võimaldab sujuvamalt osa saada EMT ja Elioni teenustest,” ütles EMT ja Elioni müügi- ja teenindusüksuse direktor Age Vanajuur.

Ühtse tuvastusega pääseb ligi järgmistele EMT ja Elioni veebikeskkondadele: - Elioni veeb www.elion.ee, sealhulgas iseteenindus ja e-pood - Elioni online abi - Kodujuhtimise keskkond - EMT veeb www.emt.ee, sealhulgas iseteenindus ja e-pood - Simpeli veebikeskkond - Diili veebikeskkond www.diil.ee, sealhulgas iseteenindus - Suhtluskeskkond www.suhtlus.ee

Lisainfo:
Marek Unt
Avalike suhete juht
+37256693866
marek.unt@elion.eelioe