TransferWise õpetab Eesti tudengeid murrangulisi tooteid looma

  • TransferWise paneb tudengid arenduspäevadel võistlema parima tooteprototüübi loomises

  • Programmeerijatest, disaineritest ja äriarendajatest koosnevaid tudengite meeskondi juhendavad TransferWise'i töötajad

-Võitjaid ootab Londoni tehnoloogiakonverents, kohtumine TransferWise'i loojatega ja võimalik karjäär TransferWise'is

Täna leiab TransferWise'i Tallinna kontoris aset esimene kolmest arenduspäevast, et anda andekatele tudengitele praktilisi kogemusi revolutsiooniliste toodete loomise vallas.

Rahvusvahelist maksete ja valuutavahetuse teenust pakkuv Eesti päritolu idufirma TransferWise ootab Garage48-ürituste vaimu kandvale arenduspäevale Eesti ülikoolide lõpukursuse tudengeid, kes saavad proovida programmeerija, disaineri või äriarendaja rolli.

"Tahame ühest küljest tänaste andekate tudengitega varakult suhteid luua, teisalt aga pakkuda neile võimalust TransferWise'i töötajate juhendamisel praktiliselt tootearenduse protsessi kogeda. Noored saavad meie juures tarkvara prototüübi kallal töötades suhelda igapäevaselt maailma parima toote poole püüdlevate inimestega ning õpivad varakult klientide vajadusi arvesse võtma," selgitas TransferWise'i arendusvedur Alvar Lumberg.

TransferWise plaanib kolme taolist üritust, et teadmised noortel kinnistuks ja et saaks välja selgitada parimad meeskonnad: "Iga ürituse võitjatiim saab innustavad auhinnad. Kogu sarja võitnud tiimi viime Londoni tehnoloogiakonverentsile Future Of Web Design ning kutsume nad kohtuma ettevõtte asutajate Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanniga meie Londoni kontorisse. Lisaks avaneb parimatele võimalus TransferWise'i tööle tulla," rääkis Lumberg.

Lumbergi sõnul pole oluline, et osaleja oleks tingimata reaalteaduste või majandustudeng. "Pigem ootame osalema inimesi, kellel oleks maailmaparandaja pisik," lisas ta.

Arenduspäevad toimuvad 29. novembril, 21. veebruaril ja 11. aprillil TransferWise'i Tallinna kontoris. Täiendav info ürituste kohta: https://transferwise.com/challenge?