Tänavusel Teeviidal uudsed võimalused noortele

Homme, 5. detsembril ja ülehomme, 6. detsembril toimub Tallinnas, Eesti Näituste Messikeskuses järjekordne noortele suunatud infomess Teeviit. Selleaastane mess leiab aset juba 21. korda, et aidata noortel saada selgemat pilti oma võimaluste kohta tulevikus ja olla abiks karjäärivalikul.

Esmakordselt on messil eksponaadina üles ehitatud minikontserdisaal, kus toimub näitlik Elephants From Neptune live-kontsert, mille kaudu saab noor täpselt teada, mida kujutab endast heli- ja valgustehniku töö kontserdi ajal. Lisaks iPad bänd Padman annab selge arusaama sellest, kuidas tehnoloogia on vallutamas muusikatööstust. Samuti on kohal tõetruu versioon Skype'i kontorist, mis annab aimu sellest millised näevad tööpäevad välja juhtivas tarkvaraettevõttes. Tänavu on Teeviidal, lisaks teistele põnevatele eksponentidele, muuhulgas kohal ka toimiv vulkaan.

Karjäärikohvikus serveerivad noortele olulist infot Rajaleidja karjäärinõustajad, kellega saab jagada oma mõtteid tulevikuplaanidest. Karjäärikohviku menüüs leidub ka spetsiaalselt messi Teeviit 2014 tarbeks koostatud test, mis aitab välja selgitada testi sooritaja isikuomadused ja sobivad erialad.

"Kõrg- ja rakenduskõrgharidus, koolitused, täiend-ja ümberõppimine, karjääriplaneerimine, välismaal õppimine ja töötamine ning vaba aja veetmisvõimalused on need valdkonnad, mis on meie üritusel esindatud," tutvustab Teeviit 2014 peakorraldaja Toni Käsper messi kontseptsiooni. "See on kasulik koht igale noorele, mille kaudu nad saavad informatsiooni ja vajadusel nõu oma võimalike karjäärivalikute kohta," lisas ta.

Noorte infomessil Teeviit 2014 on esindatud kõrgkoolid, kutsekoolid, gümnaasiumid, kirjastused, rahvusvahelised organisatsioonid, noorteorganisatsioonid, riigiasutused, õppekeskused ja ettevõtted. Teeviidal saab tutvust teha kõikvõimalike huvipakkuvate valdkondadega: infotehnoloogia, disain, maksundus, toll, sport, käsitöö, meelelahutus, tööstus, tootmine, ettevõtlus jpm.

Mess on külastajatele avatud: Reedel, 5. detsembril kl 10-18 Laupäeval, 6. detsembril kl 10-16

Täpsem ülevaade Teeviit 2014 messist: www.teeviit.eehttp://www.teeviit.ee

Lisainfo: Toni Käsper Peakorraldaja Eesti Noorsootöö Keskus +372 524 4018 toni.kasper@entk.ee

Nänsi Männik | Kommunikatsioonibüroo JLP | +372 51 84 282 | nansi.mannik@jlp.ee | skype: nm2nnik | www.jlp.eehttp://www.jlp.ee/